Het bedrijf van raadslid Ben Litjens rechts van de weg. Links de illegaal opgeslagen stapels stenen. Helemaal rechts onderaan in beeld Ben Litjens in gesprek met een klant.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijf van raadslid Ben Litjens rechts van de weg. Links de illegaal opgeslagen stapels stenen. Helemaal rechts onderaan in beeld Ben Litjens in gesprek met een klant. © Ed van Alem

Stenenhandel Litjens kan verder, met dank aan Litjens

GRAVE - De stapels stenen die illegaal aan de Graafschedijk in Escharen staan, kunnen worden opgeruimd. Het bedrijf van eigenaar en tevens raadslid Ben Litjens krijgt daarvoor in ruil extra ruimte voor aan de achterkant van het bestaande perceel. De gemeenteraad stemde dinsdagavond voor een dergelijke constructie. Ben Litjens kan verder met zijn bedrijf. Met dank aan: Ben Litjens. Zijn stem over zijn eigen bedrijf was doorslaggevend.

5 reacties

 • Rob Slinkert

  3 maanden geleden
  In Grave kiest de coalitie (LPG, VVD en de partij Keerpunt van Ben Litjes) natuurlijk voor zelfstandigheid want dan zijn de lijntjes kort. Of het algemeen belang daarmee gediend is doet niet ter zake. Stem vóór LvC en zeg NEE tegen de bestuurlijke zelfstandigheid van Grave.
 • Pam Smets

  3 maanden geleden
  Dit zegt natuurlijk veel meer over de politiek die er in Grave wordt bedreven als over Litjens die natuurlijk vóór stemt..........
 • Peter van de Ven

  3 maanden geleden
  Denk dat een corruptie onderzoek wel op zijn plaats is.
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  Ja Ben Litjens denkt dat hij alles mag en kan.
 • D. Stapel

  3 maanden geleden
  ... slager die zijn eigen vlees keurt of zo iets ...
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Maasland