Spandoeken tegen de komst van een nieuwe Lidl in Grave tijdens een eerder protest.
Volledig scherm
PREMIUM
Spandoeken tegen de komst van een nieuwe Lidl in Grave tijdens een eerder protest. © DG

Vanwege protesten zoektocht naar andere locatie voor nieuwbouw Lidl in Grave

GRAVE - Er wordt gekeken of supermarkt Lidl toch naar een andere plek in Grave kan verhuizen dan oorspronkelijk gepland. Dat zegt wethouder Theo Lemmen deze week op vragen van Léon Kamps van VPGrave. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland