Volledig scherm
Kinderen gaan over een veelbesproken geitenpaadje naar het nieuwe IKC De Graaff. Dit ligt tussen de hoek van de Van Steenhuijslaan en de Jan Luijkenstrraat. bewoners zijn hier fel op tegen omdat ze overlast verwachten. © Theo Peeters

Verkeerschaos bij IKC De Graaff blijft uit

GRAVE - Ouders die massaal hun kroost met de auto afzetten en een verkeerschaos veroorzaken bij het maandagochtend in gebruik genomen IKC De Graaff, niets van dat alles. De chaos bij de school, het geitenpaadje en de straten er naar toe bleef uit.  

Ouders van de kinderen van de basisscholen Hartenaas en de Sprankel die in De Graaf onderdak hebben, kwamen veelal met de fiets of te voet. Zij stapten over het algemeen netjes af bij het geitenpaadje, dat officieel een voetpad is. 

Ook op de parkeerplaats waren geen problemen.

Medewerkers van de gemeente Grave hielden in de gaten of alles netjes verliep. Erwin Hesselink van Hesseling Traffic & Parking Processes uit Houten maakt foto's en telt de auto's die in de wijk rijden. 

De aanleg van het geitenpaadje is overigens nog steeds onderwerp van juridisch getouwtrek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland