Leerlingen van het Merletcollege (met vestigingen in Grave, Mill en Cuijk) moeten een mondkapje op als ze van het ene leslokaal naar het andere lopen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Leerlingen van het Merletcollege (met vestigingen in Grave, Mill en Cuijk) moeten een mondkapje op als ze van het ene leslokaal naar het andere lopen. Foto ter illustratie. © ANP

Verplicht mondkapje voor 2000 leerlingen van Merletcollege

GRAVE - Leerlingen van het Merletcollege (met vestigingen in Grave, Mill en Cuijk) moeten een mondkapje op als ze van het ene leslokaal naar het andere lopen. De 2000 leerlingen hoeven het kapje niet op in de klas, aldus rector Iedje Heere. 

  1. Vuur vernietigt huis in Gassel, brandweer kon brandkraan niet vinden
    PREMIUM
    5

    Vuur vernietigt huis in Gassel, brandweer kon brandkraan niet vinden

    GASSEL - De woning in Gassel waar in de eerste week van juni brand woedde, moet volledig worden gesloopt. De schade aan het huis is te groot om het op te kunnen knappen. Opmerkelijk: de brandweer heeft bij de brand lopen zoeken naar een brandkraan, maar kon die pas na een half uur tot een uur vinden, zeggen buurtbewoners. De gps-coördinaten met het waterpunt waar ze naar op zoek waren, bleken niet te corresponderen met de werkelijkheid.

Maasland