‘Via Facetime gaan ze samen dineren. Dat is fantastisch toch’

het virus en ikGRAVE - Bas Janssen (41) is mede-eigenaar van restaurant Colori in Grave. Het is een rare periode, maar hij is blij met de steun die hij van alle kanten krijgt.

Bas Janssen (links) en zijn compagnon Anselm den Brok
Volledig scherm
Bas Janssen (links) en zijn compagnon Anselm den Brok © Bas Janssen

,,Het was te verwachten hè. Dat de coronamaatregelen langer duren dan 6 april. Maar ja, we moeten het er mee doen. We kunnen binnenkort nog niet open. 

Iedereen heeft het zwaar. Moet de broekriem aantrekken. Daar zijn geen uitzonderingen op. Dus we proberen er er het beste van te maken. Het gaat nu ook wel z'n gangetje. 

Zo zijn we bezig om nieuwe gerechten op de kaart te zetten. De asperges zijn nu binnen gekomen, dus die komen er zeker op. En het is ook fijn voor de klanten dat ze weer eens wat anders kunnen bestellen bij Colori-to-go; onze bestelservice. Sommige mensen zijn al vier keer geweest. De echte lekkerbekjes. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland