De schade is te groot voor herstel.
Volledig scherm
PREMIUM
De schade is te groot voor herstel. © DG

Vuur vernietigt huis in Gassel, brandweer kon brandkraan niet vinden

GASSEL - De woning in Gassel waar in de eerste week van juni brand woedde, moet volledig worden gesloopt. De schade aan het huis is te groot om het op te kunnen knappen. Opmerkelijk: de brandweer heeft bij de brand lopen zoeken naar een brandkraan, maar kon die pas na een half uur tot een uur vinden, zeggen buurtbewoners. De gps-coördinaten met het waterpunt waar ze naar op zoek waren, bleken niet te corresponderen met de werkelijkheid.

5 reacties

 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Wel raar dat er geen brandkraan kon worden gevonden, terwijl die heel dichtbij was! jammer van het huis! hoop dat er de volgende keer wel goed word aangesloten!
 • Kjel

  1 maand geleden
  Een beetje een raar verhaal Jan de Witt,wel in een electrische auto rijden,al jaren zelfs die veel vaker spontaan in brand vliegen dan zonnepanelen,waar het gebeurt dat een dak in brand vliegt is bij mensen die zelf de installatie op het dak hebben geplaatst,laat het een goed bedrijf doen!
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Nicky Jansen: volkomen met je eens. Misselijkmakende kop.
 • J le Blanc

  2 maanden geleden
  Ik ben erg benieuwd of óók hier de zonnepanelen de oorzaak van de brand is geweest, zoals werd gesuggereerd. Iets voor DG om uit te zoeken? Wij stellen de installatie van dergelijke panelen telkens uit (ondanks we al jaren een elektr. auto rijden, dus zou erg gunstig zijn). Dit omdat je té vaak hoort dat, vnl. door ondeugdelijke installatie, het brandgevaar van je woning aanzienlijk vergroot wordt.
 • Nicky Jansen

  2 maanden geleden
  Nogal een suggestieve kop, vindt de koppensneller dat zelf ook niet? Alsof het huis daardoor vernietigd is: k(l)opt niet

Maasland