Campagne spandoek van Ben Litjens
Volledig scherm
PREMIUM
Campagne spandoek van Ben Litjens © Ed van Alem

Wat doet Big Ben? Zorgt hij vanavond voor duidelijkheid over de Graafse toekomst?

GRAVE - Ben Litjens is the man to watch in Grave: vandaag kan zijn stem de doorslag geven in de discussie over de toekomst van een zelfstandig Grave. Twee keer werd een beslissing uitgesteld bij 7-7: Litjens was ziek. Als hij nu wéér thuis blijft, heeft dat grote gevolgen.

11 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Vreemd en ondankbaar volk de mensen in Grave en Cuijk.Probeer je hun te helpen met goede adviezen en een toeristisch samenwerking met Ravenstein en vervolgens worden ze boos.Mijn advies is nu - Grave moet bij Cuijk aansluiten, ze horen goed bij elkaar.Nu begrijp ik waarom Oss en Landerd NEE zeggen.
 • JMc

  2 jaar geleden
  Nou jongens, niet meer met jezelf blijven spelen en je vierkante meter maar lekker aansluiten. Fijn gevoel hoor, ergens bijhoren en ook nog goed voor de nu lege schatkist. Tot binnenkort dan?
 • Kees

  2 jaar geleden
  Het 'NEE' van Oss is voor Zomers blijkbaar nog niet duidelijk genoeg. 
 • Ook

  2 jaar geleden
  Ik kan me zo maar voorstellen dat LITJENS wel verschijnt maar zich vervolgens van stemming onthoudt. Dat lijkt me echt iets dat past bij hem.
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Goed gezien.Land van Cuijk is niet zaligmakend, hierbij worden ze een van de vijf - waarbij Grave in de vergetelheid raakt.Landerd/Uden is een optie want dan ben je een van de drie.Oss kan ook... zo komt Stad Ravenstein bij Stad Grave.Ze kunnen samen toeristen naar zich toe trekken - een dagje Ravenstein / Grave, leerzaam en gezellig. Grave kan zich samen met Ravenstein ontwikkelen als toeristisch trekpleister.