Volledig scherm
De bestuurders zijn niet zwaargewond geraakt er was daarentegen wel veel blikschade. © SK-Media

Weg in Gassel tijdelijk afgesloten door flinke botsing

GASSEL - In Gassel is zaterdag rond het middaguur een aanrijding geweest tussen twee personenauto’s. De provinciale weg N321 Maasveld was tijdelijk afgesloten.

Een van de auto's wilde het tankstation oprijden en moest even wachten. De ander zag dit mogelijk over het hoofd en reed vol achterop. Beide bestuurders zijn nagekeken door het ambulancepersoneel en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Er is wel veel blikschade.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland