Frederique Bijl (links op de rug te zien, ziet hoe wethouder Theo Lemmen door de deuropening naar buiten stapt om niet meer terug te keren.
Volledig scherm
PREMIUM
Frederique Bijl (links op de rug te zien, ziet hoe wethouder Theo Lemmen door de deuropening naar buiten stapt om niet meer terug te keren. © Ed van Alem

Wethouder Theo Lemmen weigert petitie Kunst in het Kerkje in Velp aan te nemen

GRAVE - Wethouder Theo Lemmen heeft geweigerd een petitie van Kunst in het Kerkje in Velp aan te nemen.

18 reacties

 • Ook

  4 maanden geleden
  U schijnt maar helemaal te vergeten dat er in Grave momenteel veel zwaardere problemen spelen, of komt u dat gewoon heel goed uit?Ik vind het echt belachelijk dat mensen zich hier zo druk om menen te kunnen maken tegen de achtergrond van een volstrekt vastgelopen gemeenteraad.
 • Ook

  4 maanden geleden
  Gewoon alweer een voorbeeld van het ontzettend laag politiek peil in Grave.
 • Ook

  4 maanden geleden
  Misschien is deze wethouder het verschrikkelijk niveau van de lokale politiek in Grave en dat van bestuurders wel helemaal zat?Ik kan me dat helemaal voorstellen eerlijk gezegd.
 • Ook

  4 maanden geleden
  Er dient een regeringscommissaris te komen die de hele gemeenteraad eens buitenspel kan zetten en wel beslissingen kan nemen.De leden van de gemeenteraad zijn verantwoordelijk voor alle ellende die nu al jaren in Grave aan de orde van de dag is!En burgemeester Roolvink moet maar snel maken dat hij elders wordt benoemd anders blijft deze negativiteit ook nog eens aan hem persoonlijk hangen.
 • LegendaryCarlos

  4 maanden geleden
  Als voorzitter van de huidige gebruiker had ze daar wel wat te zoeken. Verder staat haar rol als voorzitter los van het feit dat ze getrouwd is met een raadslid. Lemmen's weigering om even te luisteren en in ieder geval de petitie in ontvangst te nemen is natuurlijk heel erg indicatief voor de manier van werken van de gemeenteraad aldaar, zoveel is duidelijk. Een petitie aannemen is het minste wat je kunt doen; er verdwijnen er dagelijks in de mystieke la om er nooit meer uit te komen, maar als je daar al te beroerd voor bent...
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Maasland