Frederique Bijl (links op de rug te zien, ziet hoe wethouder Theo Lemmen door de deuropening naar buiten stapt om niet meer terug te keren.
Volledig scherm
PREMIUM
Frederique Bijl (links op de rug te zien, ziet hoe wethouder Theo Lemmen door de deuropening naar buiten stapt om niet meer terug te keren. © Ed van Alem

Wethouder Theo Lemmen weigert petitie Kunst in het Kerkje in Velp aan te nemen

GRAVE - Wethouder Theo Lemmen heeft geweigerd een petitie van Kunst in het Kerkje in Velp aan te nemen.

18 reacties

 • Ook

  7 maanden geleden
  U schijnt maar helemaal te vergeten dat er in Grave momenteel veel zwaardere problemen spelen, of komt u dat gewoon heel goed uit?Ik vind het echt belachelijk dat mensen zich hier zo druk om menen te kunnen maken tegen de achtergrond van een volstrekt vastgelopen gemeenteraad.
 • Ook

  7 maanden geleden
  Gewoon alweer een voorbeeld van het ontzettend laag politiek peil in Grave.
 • Ook

  7 maanden geleden
  Misschien is deze wethouder het verschrikkelijk niveau van de lokale politiek in Grave en dat van bestuurders wel helemaal zat?Ik kan me dat helemaal voorstellen eerlijk gezegd.
 • Ook

  7 maanden geleden
  Er dient een regeringscommissaris te komen die de hele gemeenteraad eens buitenspel kan zetten en wel beslissingen kan nemen.De leden van de gemeenteraad zijn verantwoordelijk voor alle ellende die nu al jaren in Grave aan de orde van de dag is!En burgemeester Roolvink moet maar snel maken dat hij elders wordt benoemd anders blijft deze negativiteit ook nog eens aan hem persoonlijk hangen.
 • LegendaryCarlos

  7 maanden geleden
  Als voorzitter van de huidige gebruiker had ze daar wel wat te zoeken. Verder staat haar rol als voorzitter los van het feit dat ze getrouwd is met een raadslid. Lemmen's weigering om even te luisteren en in ieder geval de petitie in ontvangst te nemen is natuurlijk heel erg indicatief voor de manier van werken van de gemeenteraad aldaar, zoveel is duidelijk. Een petitie aannemen is het minste wat je kunt doen; er verdwijnen er dagelijks in de mystieke la om er nooit meer uit te komen, maar als je daar al te beroerd voor bent...
 1. Wat staat er te doen vóór Grave kan aansluiten bij de fusiegemeente in Land van Cuijk?
  PREMIUM
  7

  Wat staat er te doen vóór Grave kan aansluiten bij de fusiege­meen­te in Land van Cuijk?

  GRAVE - De inwoners hebben gesproken, het besluit van de gemeenteraad ligt er: Grave moet aansluiten bij Land van Cuijk. Maar hoe nu verder, nu in Grave de strijdbijl is begraven en het verzet tegen samenvoeging met Land van Cuijk is gebroken? De afstand van Grave naar buurgemeente Cuijk is maar 11 kilometer. Maar de weg naar de gemeente Land van Cuijk lijkt veel langer. De mogelijkheden én de onmogelijkheden op een rijtje.
 1. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

Maasland