Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Wie wil huren of kopen in woningproject I am Grave komt naar een van de informatieavonden

GRAVE - Wonen in het voormalige klooster De Wijnberg, het Koetshuis of Het Begijnenhuis. Het kan. Aan de Prinsenstal in Grave zal komende jaren volop gebouwd worden. Mooiland en de gemeente houden binnenkort drie informatieavonden; 2,3 en 7 februari. 

Wonen in een monumentaal pand is in Grave niet uitzonderlijk. Het historische stadje staat er bol van. Toch staan veel monumenten leeg, waaronder het voormalige klooster aan de Oliestraat. Om dit te veranderen is Grave in samenwerking met projectontwikkelaar Prinsenstal Vastgoed het project I am Grave gestart. 

Noord en Zuid

Dit project bestaat uit 2 delen, een noordelijk en zuidelijk deel. Het noordelijke deel bevat Loft26, ’t Smalle Huys en Het Begijnenhuis. Het zuidelijke deel bestaat uit de Wijnberg, de Kapel, Stadspanden Brugstraat, Het Koetshuis en De Vier Winden.

In deze gebouwen komen allemaal huurwoningen of koopwoningen. In het noordelijke gedeelte zullen alleen appartementen van Loft26 te koop staan. De woningen in het Begijnenhuis en ‘t Smalle Huys worden verhuurd. In het zuidelijke gedeelte veranderen de appartementen in de Wijnberg van huur- naar koopwoningen. Mits er genoeg vraag naar is. Ook de andere gebouwen in ‘zuid’ zullen koopwoningen bevatten. 

Informatieavonden

De informatieavonden vinden plaats in de theaterzaal van het Catharinahof. Hierin kunnen de geïnteresseerden meer horen over de voortgang van het project, nieuwe impressies zien en worden de huur-  en verkoopprijzen bekend gemaakt.

Op zondag 2 februari start de bijeenkomst om 14.00 uur. Op maandag 3 en vrijdag 7 februari gaan de deuren om 19.00 uur open. Aanmelden kan via de website: iamgrave.nl

Maasland