In een woning aan de Burgemeester Raijmakerslaan in Grave is brand geweest.
Volledig scherm
In een woning aan de Burgemeester Raijmakerslaan in Grave is brand geweest. © SK Media

Woonhuis in Grave drie maanden op slot vanwege hennepkwekerij

GRAVE - Een woonhuis in Grave wordt drie maanden gesloten na de vondst van een professionele hennepkwekerij. Dit heeft burgemeester Lex Roolvink afgelopen maandag besloten.

Het pand aan de Burgemeester Raijmakerslaan kwam vorige maand in het nieuws vanwege een uitslaande brand. De vlammen waren ontstaan op de zolderverdieping, waar uiteindelijk ook de hennepkwekerij is gevonden.

Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan. Wel heeft het vuur ervoor gezorgd dat de politie alleen nog maar restanten van de kwekerij kon vinden. ,,Hoeveel planten er bijvoorbeeld stonden is niet bekend’’, aldus de politie.

Dat was reden genoeg voor Roolvink om de woning te sluiten. Het onderzoek naar de hennepkwekerij loopt nog. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland