Op de plaats waar basisschool De Sprankel heeft gestaan zou een grotere Jumbo moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de plaats waar basisschool De Sprankel heeft gestaan zou een grotere Jumbo moeten komen. © Theo Peeters

Zit Grave wel op een grotere super te wachten?

GRAVE - Een Jumbo in Grave die twee keer zo groot is, mogelijk op de plek waar tot voor kort basisschool De Sprankel stond. Zijn daar mogelijkheden voor?

9 reacties

 • elco

  1 jaar geleden
  Niet meer van deze tijd om nog in de winkel te komen voor je boodschappen, de supermarkten geven de mogelijkheid om het aan huis te bezorgen wat je de vorige avond hebt besteldMaar wij NL houden van autorijden naar het dorp en zogenaamd hopen ze op kontact en een praatje maar in feite is het gewoon individu gedragWant wij NL zijn kokerkijkers en individu houden weinig rekening met elkaar
 • Robin Valentino

  1 jaar geleden
  Begane grond supermarkt en daarboven sociale huurappartementen voor oudere en jongere.  Alles in het centrum proppen is logisch dat er dan meer economische activiteiten komen, maar dan zijn die onderzoekers nooit in het centrum van grave geweest en snappen ze niet wat de bevolking van grave nodig heeft.
 • NulTachtig

  1 jaar geleden
  “Voor een sterk centrum is een groot supermarktaanbod daar noodzakelijk”Tegelijkertijd wil de gemeente het centrum zoveel mogelijk autovrij maken...Lijkt me een lastige combinatie.
 • Teun

  2 jaar geleden
  Ach, in Gennep hebben we ook de de AH, JL, Jumbo, Lidl en Aldi en blijven allen bestaan dus die met die Jumbo zal het ook wel goed komen.
 • xxx

  2 jaar geleden
  Als het in Cuijk kan, kan het in Grave ook!  maar in Cuijk is de Jumbo weer duurder aan het worden of dat nu een voordeel is?
 1. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

 2. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

Maasland