Het voorste grasveld dat grenst aan de Schoolstraat, is het dak van de parkeergarage. Hier is het nieuwe parkeerterrein gepland. Het veldje daar achter blijft groen. Daar aan grenzend - buiten het beeld van de foto - wordt de nieuwe school gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voorste grasveld dat grenst aan de Schoolstraat, is het dak van de parkeergarage. Hier is het nieuwe parkeerterrein gepland. Het veldje daar achter blijft groen. Daar aan grenzend - buiten het beeld van de foto - wordt de nieuwe school gebouwd. © Theo Peeters

48 parkeerplekken erbij in Malden, maar niet voor iedereen

MALDEN - Het gras op het nu groene dak van de parkeergarage aan de Schoolstraat in Malden maakt ergens volgend jaar plaats voor een parkeerterrein met 48 parkeerplaatsen.

4 reacties

 • rob graaf

  3 jaar geleden
  Vanwaar deze negatieve reactie?  De buurtbewoners hebben tijdens inspraakavonden meerdere keren aangeven dat zij deze parkeerplaatsen graag willen om de parkeerdruk elders te voorkomen. Het college geeft hier gehoor aan, en straks zal de raad haar zegje hierover nog gaan doen.
 • Lowie

  3 jaar geleden
  Dit deel zou groen blijven. Dat is al meerdere keren door de gemeente toegezegd. En weer komt de gemeente haar beloftes niet na...
 • Sjoerd Pijnappel

  3 jaar geleden
  48 (!) parkeerplaatsen voor het onderwijzend personeel? Dat gelooft toch echt niemand? Wat je verder ook vindt van het plan om parkeren in het Kroonwijkplantsoen mogelijk te maken, het is evident dat dit is bedoeld om parkeerplaatsen voor het winkelcentrum te creëren. En dat terwijl twee jaar geleden bij het opnieuw vaststellen van het bestemmingsplan expliciet werd vastgesteld dat parkeren op die locatie niet de bedoeling was. Opnieuw wordt de Kroonwijk door de gemeente belazerd. 
 • HarryObelink

  3 jaar geleden
  In het Kroonwijkplantsoen stond een school, die een aantal jaren geleden gesloopt is. Nu worden er nog twee prima schoolgebouwen gesloopt omdat ze zogenaamd 'verouderd' zouden zijn. Wat een kapitaalvernietiging.Een nieuwe school in het Kroonwijkplantsoen geeft bovendien nog meer verkeersdruk en overlast in het gebied dat al gebukt gaat onder de druk van het winkelcentrum.

Nijmegen e.o.