Volledig scherm
PREMIUM
Het voorste grasveld dat grenst aan de Schoolstraat, is het dak van de parkeergarage. Hier is het nieuwe parkeerterrein gepland. Het veldje daar achter blijft groen. Daar aan grenzend - buiten het beeld van de foto - wordt de nieuwe school gebouwd. © Theo Peeters

48 parkeerplekken erbij in Malden, maar niet voor iedereen

MALDEN - Het gras op het nu groene dak van de parkeergarage aan de Schoolstraat in Malden maakt ergens volgend jaar plaats voor een parkeerterrein met 48 parkeerplaatsen.

Die plekken zijn dan bedoeld voor personeel van de nog te bouwen basisschool de Vuurvogel (12) en voor ouders die hun kinderen daar naar toe brengen (34). Onderzocht wordt nog of het parkeerterrein op andere momenten - denk aan de vrijdagmiddag en aan het weekeinde - ook gebruikt kan worden door mensen die het winkelcentrum bezoeken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.