Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Beelen

A73 tussen Rijkevoort en Malden komend weekend afgesloten

RIJKEVOORT/MALDEN - De A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit Malden richting het noorden is komend weekend afgesloten. Het verkeer richting Nijmegen moet hierdoor omrijden en rekening houden met twintig minuten extra reistijd. 

De afsluiting van de snelweg begint vrijdag om 21.00 uur en duurt tot maandagochtend 06.00 uur. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uit.

Dit heeft als gevolg dat alle op- en afritten richting Nijmegen zijn afgesloten. Het gaat hier om de afritten Haps, Cuijk en Malden. Ook tankstation en parkeerplaats Hondsiep is niet bereikbaar. Het verkeer vanaf Nijmegen richting het zuiden kan nog wel over de snelweg rijden dit weekend.

Omrijden

Het verkeer vanuit Boxmeer naar Nijmegen kan omrijden via de A77 richting Duitsland. Deze weg moeten bestuurders blijven volgen tot aan de afrit Gennep. Vanaf hier kunnen automobilisten de N271 volgen richting Malden. Daarna kunnen ze via de oprit van de A73 weer de snelweg op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.