Zo moet de Vuurvogel er straks uit gaan zien. Het ‘achterste’ deel van het dak wordt verstevigd zodat de gemeente daarop in de toekomst zonnepanelen zou kunnen leggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet de Vuurvogel er straks uit gaan zien. Het ‘achterste’ deel van het dak wordt verstevigd zodat de gemeente daarop in de toekomst zonnepanelen zou kunnen leggen. © Bulkens Architecten

Basisschool de Vuurvogel levert nog even geen energie aan de wijk

MALDEN - De nieuwe Maldense basisschool De Vuurvogel levert als die klaar is nog even geen energie aan de naastgelegen Kroonwijk. Wel wordt het dak alvast zo stevig gemaakt dat de gemeente er later zonnepanelen op kan leggen.

3 reacties

 • Lowie

  1 jaar geleden
  Windturbines midden in een woonwijk? Dat mag niet eens!
 • Lowie

  1 jaar geleden
  Helemaal geen school bouwen. In andere scholen staan lokalen leeg. Laat ze die maar gebruiken. Scheelt een hoop geld en drukte in het centrum! Die school daar wordt ons weer door de maag gesplitst door Connexus en de gemeente. Als wijkbewoners is ons nooit iets gevraagd. Ik heb dan ook geen enkel vertrouwen in dat ‘meedenken’ over energie en het verwarmen van huizen in de toekomst. We zullen straks wel weer flink op kosten worden gejaagd, als ik lees dat ze het over warmtepompen hebben...
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Naast zonnepanelen... kun je ook wat minder hoge windturbines op het dak plaatsen. Dan maak je gebruik van zowel zon- als windenergie.Maar het rendement is gezien de oppervlakte van het dak erg laag... hooguit voor twee woningen. Vanwege de hoge aanschafprijs is dit de moeite niet waard - dus niet doen. 
 1. Puppy kopen online? Hier moet je op letten
  Play

  Puppy kopen online? Hier moet je op letten

 2. Vrouw onder invloed veroorzaakt ongeluk op afrit A12 bij Duiven
  Play

  Vrouw onder invloed veroor­zaakt ongeluk op afrit A12 bij Duiven

Nijmegen e.o.