Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Huisman, Natascha van der Sijs en Marien Nederbragt (van links naar rechts) voor hun tiny houses aan de Droogsehof in Malden. © Paul Rapp

Bewoners van tiny houses in Malden moeten ‘ontspullen’ want de ruimte is beperkt

MALDEN - Er mag geen spijker in de muur en hem in je favoriete kleur schilderen mag ook niet. Wie in een van de 18 tiny houses aan de Droogsehof in Malden woont, heeft het te doen met de onbewerkte duurzame houten wanden. Het deert de jonge bewoners niet, zij zijn dolblij dat ze zelfstandig kunnen wonen in een betaalbaar huis.

Thomas Huisman (26), Natascha van der Sijs (25) en Marien Nederbragt (32) zitten aan de thee in het tiny house van hun buurman Marien Nederbragt (32). De ouders van Thomas zijn aan het klussen in zijn tiny house, waar hij volgend weekend zijn eerste nacht zal doorbrengen. Hij doet inspiratie op in het huis van zijn buurman: ,,Ik wil ook zo'n stoel.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.