Thomas Huisman, Natascha van der Sijs en Marien Nederbragt (van links naar rechts) voor hun tiny houses aan de Droogsehof in Malden.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Huisman, Natascha van der Sijs en Marien Nederbragt (van links naar rechts) voor hun tiny houses aan de Droogsehof in Malden. © Paul Rapp

Bewoners van tiny houses in Malden moeten ‘ontspullen’ want de ruimte is beperkt

MALDEN - Er mag geen spijker in de muur en hem in je favoriete kleur schilderen mag ook niet. Wie in een van de 18 tiny houses aan de Droogsehof in Malden woont, heeft het te doen met de onbewerkte duurzame houten wanden. Het deert de jonge bewoners niet, zij zijn dolblij dat ze zelfstandig kunnen wonen in een betaalbaar huis.

6 reacties

 • Clemens Brulee

  4 jaar geleden
  de grens voor huursubsidie is € 740; de huur van de tiny houses zit er dus echt onder...
 • Enspijk

  4 jaar geleden
  De huur is verre van tiny...
 • Pipo

  4 jaar geleden
  Diefstal
 • Lowie

  4 jaar geleden
  Veel geld voor zo’n klein huisje. En nog niet eens binnen de grens voor huurtoeslag. Bouw liever iets permanents, waar minder huur  oor hoeft te worden betaald.  HAT-woningen, zoals die aan de Ericastraat staan. 
 • Josefien

  4 jaar geleden
  " Er wordt gekookt op keramische platen." Waarom geen inductie? Verbruikt minder energie. Ben het eens met Andrea; forse huur, met daar bovenop nog de verplichting van de abonnementen. Conclusie: Het huis is tiny, de kosten over de top!