Coen en Nettie Mulders zijn door architect gedupeerd bij de verbouwing van hun woning in het voormalige rouwcentrum in Malden.
Volledig scherm
PREMIUM
Coen en Nettie Mulders zijn door architect gedupeerd bij de verbouwing van hun woning in het voormalige rouwcentrum in Malden. © Paul Rapp

Coen en Nettie werden bedonderd door de architect die hun droomhuis zou verbouwen: ‘Ik viel bijna flauw van de schrik’

Een Nijmeegse architect heeft tientallen klanten berooid achtergelaten. In totaal is er 1,5 miljoen euro verdwenen, gebouwd is er nauwelijks. Gedupeerden voelen zich enorm bedonderd, de architect zelf houdt het op de ‘pech van een pionier’. En, natuurlijk, corona.

6 reacties

 • Willem van de Rijdt

  4 weken geleden
  Tsja, zo scoor je wel hoog op de lijst voor naïviteit.
 • G.J.C.M. Pau

  1 maand geleden
  Snap alleen niet dat er toestemming is gegeven om op een begraafplaats te wonen.
 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  Iedere beroepstak moet zelf beter letten op de misbruikers in hun midden, want zulke lui tasten de goede naam aan van ál hun collega's.
 • Cobus Kuch

  1 maand geleden
  De bouw is in feite nooit stil komen te liggen door de Corona maatregelen. Waar heeft Frits Borsten het over? Bovendien nooit van hem gehoord in de regio. Gedupeerde kunnen contact nemen met ELectra & Zo ETIB als ze nog hulp nodig hebben.
 • Loesje Hoogstede

  1 maand geleden
  Nog nooit van Borsten gehoord
 1. Juliana ’31: onze voetbalclub heeft niets met nieuwe politieke partij te maken

  Juliana ’31: onze voetbal­club heeft niets met nieuwe politieke partij te maken

  MALDEN - „Wij hebben niets met de nieuwe politieke partij in de gemeente Heumen te maken”, zegt secretaris Lianne Muller van voetbalvereniging Juliana’31 in Malden. In het dorp is zo veel commotie ontstaan over de komst van een nieuwe politieke partij, die banden zou hebben met de plaatselijke voetbaltrots, dat het bestuur van de vereniging zich gedwongen voelde een nieuwsbrief naar de leden te sturen.

Nijmegen e.o.