Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

D66 houdt peiling: wil heel Heumen langzaam rijden?

MALDEN - D66 in de gemeente Heumen wil het weleens weten: Mensen klagen dat er te hard wordt gereden in hun straat, maar willen ze ook echt dat auto’s voortaan maar 30 kilometer per uur mogen rijden?

2 reacties

 • Edwin

  1 jaar geleden
  Bordjes met 30 km werken idd niet. Kom maar eens op de Broekkant kijken. Daar wordt zo hard gereden dat de fietsers maar op de stoep gaan rijden om zich veiliger te voelen. Wat weer gevaar oplevert voor de wandelaars. Wijkagent gevraagd om eens te komen kijken maar die heeft geen tijd. Jammer.
 • M van Raaij

  1 jaar geleden
  Als men het eens goed gaat uitzoeken zal blijken dat de bewoners zelf vaar te hard rijden. Ze zijn bekend in de straten. Dit is al vaker uitgezocht op andere plaatsen en het blijkt inderdaad zo te zijn. Daarbij komt het ook vaak voor dat de klagers zelf ook vaak over de schreef gaan. Dat is niet mijn mening maar iets dat al eens is onderzocht.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Nijmegen e.o.