Het voormalige restaurant Santa Maria in Malden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige restaurant Santa Maria in Malden. © DG

De buurt is bang voor groot ‘Polenhotel’ op plek voormalig restaurant Santa Maria in Malden

MALDEN - Buurtbewoners van het voormalige restaurant Santa Maria aan de Maldense Rijksweg zijn faliekant tegen de bouw van een gebouw met 22 zelfstandige kamers erin op die plek. Ze vinden het bedachte pand te groot en zijn bang voor overlast van studenten of arbeidsmigranten.

5 reacties

 • Bart del Wetering

  1 jaar geleden
  Die angst begrijp ik erg goed... Of het nu studenten zijn of Polen, de omgeving verpauperd bij het leven... Bin there...
 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Dat was ooit een bordeel, dus met de overlast zal het wel meevallen, die plek ligt niet midden in een woonwijk of zo.
 • Henk Spoeltman

  1 jaar geleden
  Zit er nog een horeca bestemming op het pand ,en is er wel moeite gedaan om het pand te verkopen nu is het zeker in handen van een investeerder die wil er natuurlijk een polenhotel van maken kassa kassa en maling aan de buurt.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Ben het helemaal eens met Carel. Tegenwoordig moet iedereen doorleren met de meest onzinnige opleidingen om daarna de hand op te houden want er is geen werk na de opleiding. Alleen opleidingen met een gerede kans op werk zou verplicht moeten worden. Scheelt ook nog een hoop geld voor de maatschappij.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Multiculti is een illusie. De EU kan beter zorgen dat de maakindustrie naar Europa terugkomt en Oostblokkers in eigen land de kost verdienen. Nederland moet als de sodemieter jongens en meiden opleiden de met handen kunnen werken. En ouders moeten af van het idee dat hoe hoger opgeleid beter is voor hun kinderen. Managers kunnen niks, makers hebben we nodig!

Nijmegen e.o.