Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Derde overvaller van bejaarde vrouw opgepakt

MALDEN/ NIJMEGEN - Een 26-jarige man uit Nijmegen is woensdagmiddag opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval op een bejaarde vrouw in Malden. In zijn huis werden spullen gevonden die bij de overval gestolen zijn.

De Nijmegenaar is de derde verdachte. In april werden al twee mannen aangehouden voor dezelfde overval, een 21-jarige Nijmegenaar en een 23-jarige man zonder vaste woonplaats. Zij zitten nog steeds vast.

De overval werd gepleegd op 3 november vorig jaar op de Vinkenlaan in Malden. Op die avond vielen zij het huis van een toen 74-jarige vrouw binnen en maakten verschillende spullen buit. 

Meerdere overvallen

Een groot gedeelte van de buit is aangetroffen in het huis van de 26-jarige verdachte. Die wordt teruggeven aan het slachtoffer. 

Tijdens de huiszoekingen bij de verdachten zijn niet alleen spullen gevonden die zijn buitgemaakt bij deze overval. De politie trof goederen aan die mogelijk bij andere overvallen of inbraken zijn gestolen, waaronder sieraden. De politie publiceert hier een foto van op haar website, met de vraag of iemand de spullen herkent. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.