Volledig scherm
De politie verricht onderzoek in een woning aan de Promenade in Malden nadat een vrouw daar dood is aangetroffen. © Waldie Rutten/ 112nieuwsgroep

Doodsoorzaak van vrouw in Malden na twee weken nog steeds onduidelijk

MALDEN - De politie heeft het onderzoek naar de dood van een 39-jarige vrouw, dinsdag 25 juni in Malden, nog niet afgerond. De woning van de vrouw is inmiddels wel vrijgegeven en de familie heeft afscheid van haar kunnen nemen.

Volgens een woordvoerder van de politie houdt dat echter niet in dat er een punt achter het onderzoek is gezet. 

Sporen

,,Sporen en informatie die we hebben worden nog onderzocht en geanalyseerd. En om onderzoek te doen naar iemands  doodsoorzaak, heb je niet altijd een lichaam nodig, maar kunnen sporen en monsters ook volstaan.” Wanneer de politie wel voldoende gegevens heeft om conclusies te kunnen trekken, was gisteren nog niet duidelijk. 

De overleden vrouw werd dinsdagmiddag 25 juni levenloos aangetroffen in een woning aan de Promenade, boven het winkelcentrum in Malden. De politie begon vrijwel direct met een groot onderzoek in de woning en de directe omgeving daarvan. Dat eerste onderzoek duurde tot laat in de nacht. 

Looppad afgezet

De dag erop werd eveneens onderzoek gedaan en werd het looppad voor de woningen afgezet met linten. De woning van de vrouw werd verzegeld, maar zou inmiddels weer zijn vrijgegeven. De overleden vrouw woonde pas enkele maanden in Malden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.