Drukte in de Hatertse en Overasseltse Vennen: nog snel genieten van de sneeuw, voor het weg is

videoOVERASSELT – Hoe veranderlijk kan het weer zijn? Zo snel als de sneeuwvlokken zaterdag uit de lucht kwamen vallen, zo snel verdween het witte dek een dag later weer. Volop genieten van de winterpret zat er zondag niet meer in. De Gelderlander nam de proef op de som in de Hatertse en Overasseltse Vennen.

2 reacties

 • Jan Witt

  1 week geleden
  Ik wilde hier een stukje gaan lopen met een bejaarde buurvrouw, die al weken niet meer de deur uit was geweest. Helaas wist ik niet dat zij bang was voor honden. En helaas houdt 9 vd 10 baasjes zijn hond niet aangelijnd. Toen een grote Golden Retriever tegen onze buurvrouw dreigde op te springen ("Hij wil alleen maar spelen hoor" was de reactie toen mijn buurvrouw angstig riep!) zijn we maar omgekeerd. Gelukkig beleefde ze ook plezier aan het autoritje naar het bos...
 • Marjolijn Dehue

  1 maand geleden
  En dan gaan we er maar vanuit dat 2 mensen dicht op elkaar zonder mondkapje tot 1 huishouden behoren.
 1. Een klein protest op het gesloten rolluik van deze Maldense modezaak: ‘Ik slaap heel slecht’

  Een klein protest op het gesloten rolluik van deze Maldense modezaak: ‘Ik slaap heel slecht’

  MALDEN - Klanten klampen hen geregeld aan. Of ze even mogen binnenkomen, al is het maar voor een praatje en een kopje koffie. En hoe leuk het is dat de beide modeonderneemsters op hun Facebookpagina nog steeds vrolijk hun producten showen, met zichzelf als mannequin. ,,Daar worden ze dan vrolijk van, zeggen ze”, zegt Nicole Kersten, met Marlies Schumans het gezicht van LEV Mode in het winkelcentrum van Malden. ,,Kun je nagaan hoe sneu we met zijn allen zijn geworden in coronatijd.”
 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Nijmegen e.o.