Eerste bus met Afghaanse evacués aangekomen bij noodopvang Heumensoord in Nijmegen

video | updateNIJMEGEN - De eerste bus met Afghaanse evacués is rond 16.00 uur aangekomen bij de noodopvanglocatie Heumensoord in de bossen bij Nijmegen. In deze bus die vanuit het Marine Etablissement Amsterdam naar Heumensoord kwam zaten 21 van de 70 Afghaanse vluchtelingen die vandaag naar Nijmegen komen. 

25 reacties

 • Marianne Heuvel

  1 jaar geleden
  Klopt maso sanne. Maar de reacties zijn net of alleen asielzoekers profits profiteren.
 • Maso Sanne

  1 jaar geleden
  Marianne: jij bent nu toch ook negatief over andere. Maar van mij moet iedereen gewoon werken voor zijn poen. Waarom moet een ander dat voor hem/haar doen. Ouderen en AO uiteraard niet.
 • Maso Sanne

  1 jaar geleden
  Zou maar vast gaan uitbreiden: er hebben blijkbaar 13.000 Afghanen voor ons gewerkt!! Wij zijn gekke Henkie weer. BRULS en Rutte voorop, maar die wonen zelf riant.
 • Marianne Heuvel

  1 jaar geleden
  Ach Roland Peters. Ken enkele Nederlanders due ook zorgtoeslag huurtoeslag en bijstand hebben..en gewoon oer Nederlands zijn en niet willen werken en het voor mekaar krijgen gewoon thuis te zitten. En als ik er wat van zeg. Krijg ik te horen. Prima toch hebben wij goed voor mekaar en jullie masr werken. En wij genieten. Altijd dat negatieve over andere.
 • Maso Sanne

  1 jaar geleden
  Ceciel: praat eens met militaren die in Afg. waren. Meer dan de helft van de mensen die voor ons werkte werd niet vertrouwd. Daar waren lijsten van. Niet te vertrouwen omdat ze ook werkten voor de Taliban. Overigens gebeurd dit in ieder oorlogsgebied. Maar nu hebben wij ineens heel veel mensen die voor ons werkten. Zonder goede screening lopen wij gewoon gevaar. Dat weet iedereen die er geweest is. Alleen “blije en naieve” Nederlandse wappies niet.