Erik en Corina van Ingen Schenau, eigenaars van Sauna Beauty en Oase in Nederasselt.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik en Corina van Ingen Schenau, eigenaars van Sauna Beauty en Oase in Nederasselt. © Theo Peeters

Eigenaar Sauna Beauty & Oase: ‘Jammer dat die hacker nog steeds rondloopt’

NEDERASSELT - Het Openbaar Ministerie gaat Sauna Beauty en Oase in Nederasselt niet vervolgen voor de gelekte camerabeelden uit de kleedkamers. Tot grote opluchting van eigenaar Erik van Ingen Schenau en zijn vrouw. ,,Het was zwaar om dit zo lang boven ons hoofd te hebben hangen.”

17 reacties

 • Jansen

  2 jaar geleden
  Nou, volgens mij kloppen deze mensen niet helemaal. Net zoals de gehele top van de politie. Eric Nordholt was een agent uit één stuk. Eigenlijk zou ook de hele Tweede Kamer vervangen moeten worden door goudeerlijke, intrinsiek betrouwbare, onomkoopbare, krachtige mensen met een open natuur en zonder geveinsde emoties. Weg ermee die 150, stuk voor stuk. Minstens 80 provent van de politiemensen is niet integer, helaas maar waar.Mvg,Eduard Jansen Junior
 • Ook

  2 jaar geleden
  Ik vind het jammer dat de eigenaar van de sauna nu de kans wordt geboden om zich ook als een soort van mede slachtoffer te positioneren terwijl zijn rol die helemaal niet verdient.
 • Pal

  2 jaar geleden
  Beste Gelderlander, ik snap de klikbeet door deze foto van weggepoetste maar verder herkenbare dame in beeld. Maar waren er ook gefilmde blote heren in de kleedkamer? Gebruik dat dan eens voor de verandering, of kies er gewoon voor om helemaal geen, uiteindelijk illegale, beelden te gebruiken bij dit bericht. Het is echt onnodig en nu vooral erg cliché.
 • Mikey

  2 jaar geleden
  En jij doet natuurlijk nooit iets verkeerd?
 • Van den Berg

  2 jaar geleden
  Sluiten van deze sauna was de oplossing geweest met dit soort praktijken, ga je er toch heen dan niet piepen als je het internet over gaat.

Nijmegen e.o.