Volledig scherm
PREMIUM
Eric en Corina van Ingen Schenau, eigenaren van Sauna & Beauty Oase in Nederasselt. © Theo Peeters

Eigenaren sauna Nederasselt: 'We weten nog steeds niet wie ons dit aandeed'

interviewNEDERASSELT - Naaktbeelden van saunagasten van Sauna & Beauty Oase uit Nederasselt waren opeens te zien op sekssites. Zelfs van de Nederlandse handbaldamesselectie. Voor het eerst sinds de politie-inval, doen saunabaas Erik van Ingen Schenau en zijn vrouw Corina hun verhaal.

Verdachten zijn ze, volgens de politie. Allebei. Aantijging: het maken van videobeelden van naakte saunagasten. ,,We worden dus níet verdacht van het verspreiden van de beelden’’, zegt saunabaas Erik van Ingen Schenau (42).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    GROESBEEK – Het is altijd een beetje een sport: om tijdens een carnavalsbijeenkomst iets van een collega-carnavalsvereniging te bietsen dat dan later in ruil voor een kratje bier teruggebracht wordt. Zo verdwenen bijvoorbeeld tijdens het prinsenbal in Groesbeek twee steken van de leden van de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Feestneus. Die zijn weer terug: het kratje bier is van eigenaar verwisseld.

Nijmegen e.o.