Fotograaf Haroon (22)
Volledig scherm
PREMIUM
Fotograaf Haroon (22) © Paul Rapp

‘Elke dag chat ik vijf uur met mijn verloofde in Afghanistan’

Mensen van HeumensoordIn de bossen bij Brakkenstein wonen nog enkele weken zo’n duizend Afghaanse evacués. Wat hebben ze meegemaakt? Wat lieten ze achter? Wat zijn hun dromen? Kortom: wie zijn de mensen van Heumensoord? Dit is portret 8 in een serie.

1 reactie

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Mensen mensen hebben in AZC weinig te doen... soms verblijven ze 5 jaar in een AZC. Er is volop werkgelegenheid, we moeten aan mensen waarvan we weten dat ze een verblijfsvergunning zullen krijgen vanaf het begin Nederlands en Engels leren en snel aan een baan helpen in de omgeving van het AZC. Als je 5 jaar niets mag doen, dat lijkt me verschrikkelijk.
 1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”