Fietser (14) gewond na val in Malden

MALDEN - Een 14-jarige fietser uit Groesbeek is maandagavond gewond geraakt na een val met zijn fiets.  Dat gebeurde op het fietspad langs de Groesbeekseweg in Malden. Het slachtoffer is met de ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

 De jongen kwam uit de richting Malden en kwam door onbekende oorzaak ten val. Het slachtoffer liep diverse schaafwonden op en is door passanten opgevangen. Personeel van een gealarmeerde ambulance nam de zorg daarna over.

Volledig scherm
Hulpdiensten na de valpartij in Malden. © Joop Verstraaten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Breakdancer Shinshan dag na winnen Holland’s Got Talent: ‘Ik kan het amper beseffen’
    PREMIUM

    Breakdan­cer Shinshan dag na winnen Holland’s Got Talent: ‘Ik kan het amper beseffen’

    MALDEN - Nederland heeft er een superster bij: Jean Salazar Tavera (17), alias Shinshan, uit Malden. Met zijn soepele dansmoves betoverde hij zaterdag zowel de vakjury als de kijkers, wat hem de winst van de populaire RTL4-show Holland's Got Talent opleverde. ,,Holy shit, het is zó ongelooflijk. Ik kan het nog amper beseffen’’, zegt hij een dag na zijn overwinning waarmee hij 50.000 euro in de wacht heeft gesleept.

Nijmegen e.o.