Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeluk op de N324 bij Nederasselt. © Luuk Merkus/Persbureau Heitink

Gewonde bij aanrijding bij sauna Nederasselt

NEDERASSELT - Bij een ongeluk op de Rijksweg (N324) bij Nederasselt is de berijdster van een scooter aan het einde van de middag naar het zich laat aanzien ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer kwam kort na 17.00 uur in botsing met een fietser.

Dat gebeurde ter hoogte van Sauna Beauty & Oase. De scooter kwam vanuit de richting Alverna en reed op het fietspad. De fietser wilde het fietspad op en botste tegen de scooter.  

Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een mobiel medisch team per traumahelikopter. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de fietser kwam er met relatief kleine verwondingen goed vanaf. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Breakdancer Shinshan dag na winnen Holland’s Got Talent: ‘Ik kan het amper beseffen’
    PREMIUM

    Breakdan­cer Shinshan dag na winnen Holland’s Got Talent: ‘Ik kan het amper beseffen’

    MALDEN - Nederland heeft er een superster bij: Jean Salazar Tavera (17), alias Shinshan, uit Malden. Met zijn soepele dansmoves betoverde hij zaterdag zowel de vakjury als de kijkers, wat hem de winst van de populaire RTL4-show Holland's Got Talent opleverde. ,,Holy shit, het is zó ongelooflijk. Ik kan het nog amper beseffen’’, zegt hij een dag na zijn overwinning waarmee hij 50.000 euro in de wacht heeft gesleept.

Nijmegen e.o.