Groot onderzoek naar dode vrouw in Malden

MALDEN - Nadat dinsdagmiddag een vrouw levenloos in een woning aan de Promenade boven het winkelcentrum in Malden werd aangetroffen, is de politie met een groot onderzoek begonnen. Tot laat in de nacht heeft de politie 'maanmannetjes’ ingezet, zo zeggen buurtbewoners, tijdens een forensisch onderzoek. 

Dat is nog niet afgerond: de politie doet nog geen nadere mededelingen. 

Buurtbewoners melden dat het om een vrouw van ongeveer 40 jaar gaat, die pas kort - enkele maanden - daar woonde. Ook woensdagochtend is de politie nog in en bij de woning bezig geweest. Het pad voor de woning - in een blok van vier - werd afgezet met linten. ,,Volgens de agenten was er sprake van een vreemde ontwikkeling”, aldus een buurtbewoonster. Het onderzoek loopt nog. 

De politie doet onderzoek in een woning aan de Promenade in Malden. Daar is het lichaam van een vrouw aangetroffen.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek in een woning aan de Promenade in Malden. Daar is het lichaam van een vrouw aangetroffen. © Waldie Rutten/ 112nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.