ED
Volledig scherm
© ED

Heumenaren gingen ‘massaal’ stemmen, VVD blijft grootste

MALDEN - Ook dit keer blijken de inwoners van de gemeente Heumen trouwe stemmers. Van de 13.020 mensen die een uitnodiging kregen om naar de stembus te gaan, gaven 8119 stemgerechtigden (62,4 procent) gehoor aan die oproep. En dat is meer dan de 56 procent die landelijk genoteerd werd. 

6 reacties

 • Lowie

  3 jaar geleden
  Had iemand iets anders verwacht, gezien het relatief hoge kak-gehalte in Malden?
 • Hayco

  3 jaar geleden
  De niet stemmers hebben automatisch een stem gegeven aan de VVD. En dat is de reden dat de VVD wederom bovenaan staat. 
 • dalton

  3 jaar geleden
  Allemaal koude kak in Malden een rol drop en een knaak meer dan de rest . En dan verbeelden zich wat .
 • ans

  3 jaar geleden
  ongelooflijk dat een Heumenaar (lees Maldenaar) zich schaart achter een club die aan de democratie voorbij gaat en via achterdeurtjes mensen beïnvloed. maar dat mag ik zeker niet in het openbaar zeggen?? daarnaast een club waarvan wordt beweerd dat ze ook het milieu een warm hart toedragen maar waarvan een raadslid in de winter niet zijn ruiten schoonkrabt maar 20 min zijn auto laat draaien. vreemd dat ik niet blij ben met de VVD in de gemeente Heumen.
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Soms denk ik wel eens.....zijn al die Nederlanders die  VVD stemmen nu echt zo dom...? je hoorde overal die partij en hun leider afkraken...!  en dan krijgen ze de kans om die kliek de grond in te boren...?   gaan ze er toch weer op stemmen....!  zelfs een ezel stoot zich niet 2 keer aan de zelfde steen...!

Nijmegen e.o.