Pastoorwijding Sander Kesseler in Heumen
Volledig scherm
PREMIUM
Pastoorwijding Sander Kesseler in Heumen © Gerard Verschooten

Heumense priester Sander woont en werkt in Oeganda, maar was weer even thuis

HEUMEN - Samen zijn, dat was de rode draad tijdens de mis gisteren in de H. Gregoriuskerk. Voor de in januari gewijde Heumense priester Sander Kesseler een thema dat dicht bij hem staat. Sinds hij in Oeganda woont en werkt, mist hij zijn familie. Nu is hij voor even terug in zijn geboortedorp voor zijn eerste heilige mis.

4 reacties

 • Josefien

  4 jaar geleden
  Dan lees jij het anders dan ik. In Heumen heeft hij zijn eerste heilige mis opgedragen! Eerste!
 • Ook

  4 jaar geleden
  Nee hij draagt in Heumen voor het eerst een mis op.Zoals ik het lees werd hij in Oeganda gewijd en ik neem aan dat hij daar ook sinds januari 2019 vast al eerder een mis heeft opgedragen.Blijft overigens mijn vraag wel staan.
 • Josefien

  4 jaar geleden
  Staat er ook; hij is in januari gewijd en heeft zijn eerste mis opgedragen. Een feestelijke gebeurtenis binnen het katholieke geloof. Nu is hij even terug in zijn geboortedorp.
 • Ook

  4 jaar geleden
  Ik begrijp niet waarom in dit artikel wordt gesproken van een pastoorwijding aangezien ik nergens lees fat KESSELER in Heumen gaat blijven om daar pastoor te worden.Volgens mij gaat hier hier om zijn eerste mis die hij opdraagt in Heumen sinds hij gewijd is geworden.Dat is toch echt iets anders.