Volledig scherm
PREMIUM
Tim (l) en Ger Hofmans in het Maldense familiebedrijf. © Paul Rapp

Hofmans Catering is met ‘events’ nu ook ook landelijk actief

MALDEN - Dagelijks gaan er een kleine 2.500 maaltijden bij Hofmans Catering in Malden de deur uit. Het bedrijf is inmiddels een van de grootste maaltijdverstrekkers in de regio en breidt uit. Niet alleen moet de vestiging in Malden flink groeien, Hofmans wil ook grote(re) evenementen gaan cateren.

Met de oprichting van Hofmans Events is straks heel Nederland het werkterrein van de het familiebedrijf dat nu nog met de maaltijdservice voornamelijk actief is in de regio Nijmegen en sinds twee jaar in het Land van Cuijk. 

Tim Hofmans: ,,We krijgen steeds vaker verzoeken om grotere evenementen te verzorgen. Laatst nog een familiedag voor een bedrijf. Daar kwamen een kleine vijfhonderd gasten. Daar gaan we nu dus actief mee verder, het verzorgen van een compleet evenement, inclusief foodtrucks, toiletwagens, noem maar op en waar je maar wil.”

Quote

Ook bij het verstrek­ken van maaltijden willen we meer zijn dan dozenschui­vers

Tim Hofmans, Hofmans Catering
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezinnen

    Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezin­nen

    Jaarlijks komen enkele tientallen Bosnische kinderen uit arme gezinnen een paar weken op vakantie in deze regio. Het wordt echter steeds lastiger gastgezinnen te vinden. Maar de bus vanuit Bosnië gaat rijden, hoe dan ook. Er kunnen 42 kinderen in, die zijn ook al geselecteerd door de vrijwilligers van de stichting Kinderhulp Bosnië. Het is alleen de vraag of een deel van die kinderen teleurgesteld moet worden omdat er in de regio niet voldoende gastgezinnen te vinden zijn.

Nijmegen e.o.