De eerste prikdag in de grote vaccinatietent tussen Malden en Nijmegen liep vorige week ook al uit op een teleurstelling. Om half elf werd de tent gesloten en ontruimd vanwege de harde wind.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste prikdag in de grote vaccinatietent tussen Malden en Nijmegen liep vorige week ook al uit op een teleurstelling. Om half elf werd de tent gesloten en ontruimd vanwege de harde wind. © Theo Peeters

In GGD-priktenten in Malden en Tiel worden tot en met 28 maart 2.500 vaccinaties uitgesteld

NIJMEGEN - In de GGD-priktenten in Malden en Tiel worden vooralsnog 2.500 vaccinaties met het zogeheten AstraZeneca-vaccin uitgesteld. Dat is het aantal inentingen dat tot en met zondag 28 maart was ingepland.

3 reacties

 • josz Grootveld

  3 maanden geleden
  64 jaar, vrijdag astrazenica gehad and alive and kicking.
 • C de Koning

  3 maanden geleden
  Beste Eric Niet gelijk in paniek raken bij het horen van berichten, het moet allemaal nog nader onderzocht worden. In Engeland zijn er miljoenen mensen mee ingeënt en nagenoeg geen klachten. Ieder medicijn heeft hier en daar wel een een bijwerking. Ik zou me rustig in laten enten zonder angst.
 • Erik van Benthum

  3 maanden geleden
  Ik stond vanmorgen ingepland voor vaccinatie in Malden, ik had al mijn twijfels bij AZ. Ik wil bêst gevaccineerd worden maar niet meer met astra zeneca. En ik denk dat meer mensen dit hebben..

Nijmegen e.o.