Weg is de monumentale schuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Weg is de monumentale schuur. © Theo Peeters

Is het rijksmonument ingestort of gesloopt, dat is de vraag

HEUMEN - De een vond het een krot. De ander, in combinatie met de ernaast gelegen boerderij, een parel. Maar de monumentale schuur in Heumen staat er niet meer. Ingestort? Of gesloopt zonder toestemming? De meningen lopen uiteen.  

9 reacties

 • Sonnema

  2 jaar geleden
  Ik geef de eigenaar groot gelijk! Als het nou een mooi huis was..maar een oud kot waar niemand iets aan heeft. Wat was er gebeurd als er kinderen in waren gaan spelen en die muur over zich heen hadden gekregen? (En nee, een bord dat ze er niet mogen komen houdt kinderen niet altijd tegen)En het is nu weg, dus niks meer om over na te denken of boos om te worden..
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Ja maar, ze doen toch hun taak?Volgens heeft men vaak zelfs niet door hoe onmogelijk de burger zaken wordt gemaakt.
 • Politiekincorrect

  2 jaar geleden
  Monument so what. Wij hebben wel wat anders aan ons hoofd, Covid en terreuraanslagen. Een hele generatie jeugd wiens toekomst kapot gaat doordat ze opgezadeld worden met mega schulden. En ga zo maar door. En dan moeten we een of andere schuur behouden, waarvoor? Leg de jeugd straks maar uit dat zij tot de oren in de schulden zitten doordat we NL plat leggen om een virusje. Kunnen ze echt genieten van een historisch schuurtje... Kappen met die flauwekul.
 • sombodyEls

  2 jaar geleden
  En de ambtenaren hebben weer eens een futiliteit gevonden om zich druk te maken en hun machtsvertoon te laten gelden. Als er iemand gewond was geraakt, of erger, dan wassen zij hun handen in onschuld. Had de eigenaar een vergunning aangevraagd, om de schuur op te knappen, dan traineren ze de zaak eindeloos, om van de kosten nog niet te spreken.
 • Nonkel

  2 jaar geleden
  Nederland, het land van hypocrite nuilerds die klagen over alle regeltjes, behalve als die regeltjes in hun voordeel zijn en dan gaan piepen dat de overheid moet handhaven.