Jan Paul Bevoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Paul Bevoort. © Theo Peeters

Maldenaar (72) doet aangifte omdat hij niet naar het Songfestival mag: ‘Leeftijdsdiscriminatie’

MALDEN - Minister Hugo de Jonge, OMT-lid en hoogleraar Andreas Voss en de organisatie Fieldlab evenementen hebben een aangifte aan hun broek gekregen van Maldenaar Jan Paul Bevoort. Volgens de 72-jarige oud-journalist maken ze zich schuldig aan leeftijdsdisciminatie.

27 reacties

 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  @Wat Tjeu zegt, slaat natuurlijk ook helemaal nergens op.
 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  Een belastinggeld verslindend evenement. We zullen krommentenende presentatoren zien die allemaal zooooooo leuk zijn! De infantiliteit heeft de zenders in bezit genomen! Ruim 15 miljoen kijken niet...
 • Tjeu Claase

  1 maand geleden
  En wat een Mijnheer Jan Derksen zegt, slaat natuurlijk helemaal nergens op.
 • Tjeu Claase

  1 maand geleden
  Groot gelijk, Nederland is dood- en doodziek !
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Deze man heeft volkomen gelijk en het is goed dat hij dit zo aanpakt. Onze rechten zijn ineens verdwenen, ons hele land/veiligheid/mensenrechten alles is weg...maar het recht zal zegevieren!
 1. 70-plussers toch niet welkom bij Eurovisie Songfestival

  70-plus­sers toch niet welkom bij Eurovisie Songfesti­val

  70-plussers uit Rotterdam lopen een bijzonder uitje mis. Zij zijn niet meer welkom in Ahoy om het Eurovisie Songfestival bij te wonen. Aanvankelijk waren ze volgens de gemeente wel welkom onder de voorwaarde dat zij volledig gevaccineerd zijn en in het bezit zijn van een negatieve coronatest. Bij het songfestival in Rotterdam is publiek, onder de voorwaarden van een Fieldlab, toegestaan. 70-plussers vallen echter in de risicogroep.

Nijmegen e.o.