Maldenaar Shinshan overtuigend naar finale Holland's Got Talent

VideoHILVERSUM - Breakdancer Jean Salazar Tavera  - alias Shinshan - heeft zich zaterdagavond overtuigend geplaatst voor de finale van het tv-programma Holland’s Got Talent. In de halve eindstrijd kwamen de juryleden superlatieven tekort voor het optreden van de pas 17-jarige Maldenaar. 

,,Ik heb nog nooit kippenvel van een dansoptreden gehad. Nu wel. Dit was prachtig", zei jurylid Angela Groothuizen. Haar collega Chantal Janzen: ,,Deze jongen is echt van de buitencategorie.” Dan Karaty: ,,Je doet alles zo anders. Het was geweldig. Dank je.”

Liveshow 

Shinshan moet het volgende week zaterdag in een liveshow opnemen tegen zeven andere finalisten. De winnaar krijgt 50.000 euro. 

Tijdens de auditie voor Holland's Got Talent, begin dit jaar, imponeerde Shinshan de jury ook al. Groothuizen drukte toen op de ‘Golden Buzzer’, waardoor het danstalent rechtstreeks naar de halve finale van de talentenjacht mocht. De Maldenaar maakt snel naam. Vorig jaar kroonde hij zich al tot wereldkampioen breakdancen.

Volledig scherm
Shinshan haalde de finale van Holland's got talent © PR
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.