Breakdancer Shinshan.
Volledig scherm
Breakdancer Shinshan. © Paul Rapp

Maldense breakdancer Shinshan (17) wint Holland's Got Talent

videoMALDEN - De jonge breakdancer Jean Salazar Tavera (17), alias Shinshan, uit Malden is zaterdagavond de winnaar geworden van de RTL-talentenjacht Holland's Got Talent. De breakdancer zette een spectaculaire performance neer op het nummer Birds van Anouk, wat hem een complimentenregen van de jury opleverde. 

8 reacties

 • Marbel

  3 jaar geleden
  Bijna 6 jaar geleden deed Jean Salazar alias danser #Shinshan al van zich spreken. Luister mijn  radio interview met hem in mei 2013 voor Unique FM. Jean wist toen een bootticket te veroveren In So You Think You Can Dance Next Generation van RTL. https://soundcloud.com/marianna…/jean-danst-op-tv-bij-so-you
 • Gerrit

  3 jaar geleden
  Gefeliciteerd en... verdiend. Gelukkig heeft een van de 2 jonkies niet gewonnen. Jammer dat zulke jonge kinderen al zo worden opgedoft (mag ik misvormd zeggen?) om aan zoiets mee te doen. Laat die kinderen alsjeblieft kind zijn!
 • Max11

  3 jaar geleden
  Hij stak er echt bovenuit qua eigenheid. Een ware kunst en terechte winnaar in mijn ogen. Maar alle finalisten waren absoluut goed in wat ze lieten zien.
 • sombodyEls

  3 jaar geleden
  Geweldig. Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie en overwinning. Is je van harte gegund. Ook alle lof voor je moeder.
 • Josefien

  3 jaar geleden
  Wat geweldig voor je. Een dikke proficiat!
 1. 16-jarige breakdancer Shinshan uit Malden krijgt Paul de Leeuw emotioneel bij debuut als jurylid
  Play
  video

  16-jarige breakdan­cer Shinshan uit Malden krijgt Paul de Leeuw emotioneel bij debuut als jurylid

  MALDEN - De 16-jarige JeanSalazar Tavera - met als artiestennaam Shinshan - uit Malden heeft gisteravond de harten veroverd van alle juryleden in Holland's Got Talent. De jongen zorgde zelfs voor een brok in de keel van debuterend jurylid Paul de Leeuw met een speciale dans voor zijn moeder. Op het nummer Amar Pelos Dois liet hij een soort luchtige breakdance zien, het leverde hem direct een plek op in de liveshows.
 2. Breakdancer Jean uit Malden overdonderd na auditie Holland's Got Talent: ‘Ik dacht dat ik droomde’
  Play
  video

  Breakdan­cer Jean uit Malden overdon­derd na auditie Holland's Got Talent: ‘Ik dacht dat ik droomde’

  MALDEN - Volgens Chantal Janzen gaat hij ‘een groot artiest worden'. Paul de Leeuw was zo emotioneel dat hij amper uit z’n woorden kwam. En Dan Karaty noemde het één van zijn favoriete acts ooit. De Maldense breakdancer Jean Salazar Tavera (17) - alias ‘Shinshan’ - was met zijn auditie zaterdag dé ster van Holland's Got Talent op RTL4 en stal de harten van jury en menig kijker. ,,Ik dacht dat ik droomde. Normaal maken de juryleden vooral grappen. Maar ze waren bloedserieus. Ik raakte zo geëmotioneerd, het voelde als een film.’’

Nijmegen e.o.