Een aantal ouders van kinderen wil samen met de kinderen graag een fietscrossbaantje achter de voormalige school de Vuurvogel aan de Veldsingel in Malden. Kinderen laten alvast zien dat het daar leuk crossen is. Vincent met de gele helm laat alvast zien wat hij kan.
Volledig scherm
Een aantal ouders van kinderen wil samen met de kinderen graag een fietscrossbaantje achter de voormalige school de Vuurvogel aan de Veldsingel in Malden. Kinderen laten alvast zien dat het daar leuk crossen is. Vincent met de gele helm laat alvast zien wat hij kan. © Theo Peeters

Maldense kinderen willen een échte fietscrossbaan en starten petitie

MALDEN - Kinderen uit de buurt vermaken zich met hun fietsen op het schoolplein van het oude schoolgebouw Vuurvogel 1 aan de Veldsingel in Malden. Op het hoogtepunt van de coronabeperkingen van een jaar geleden werd de locatie een geliefde kindercrossplek en kwamen ouders zelfs lesjes geven met pionnetjes en speeltoestellen als obstakels. Inmiddels willen ouders en kinderen méér. 

 1. Plantenman Marco woest na dwangsom om karren die verkeerd staan: ‘Hoe diep kan de gemeente zinken?’
  PREMIUM
  19

  Plantenman Marco woest na dwangsom om karren die verkeerd staan: ‘Hoe diep kan de gemeente zinken?’

  HEUMEN - ,,Dit gaat alle perken te buiten. De menselijke maat is helemaal weg.” Geëmotioneerd en boos gaat groenten- en plantenwinkelier Marco van Summeren uit Overasselt tekeer tegen de gemeente Heumen. Daar moet hij van de Raad van State een dwangsom van 5000 euro aan betalen, omdat hij zich niet heeft gehouden aan de uitstallingsregels op de stoep voor zijn winkel aan de Hoogstraat.
 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Nijmegen e.o.