De Maldense beschuldigde een man uit Wolfheze jarenlang onterecht van stalking.
Volledig scherm
PREMIUM
De Maldense beschuldigde een man uit Wolfheze jarenlang onterecht van stalking. © videostill 'Zeeman confronteert'

Maldense verpleegkundige zou veroordeelde stalker erin hebben geluisd, justitie neemt stappen

MALDEN - Er zijn twijfels gerezen over de veroordeling van een man uit Wolfheze in 2019, voor stalking van een verpleegkundige uit Malden. Justitie gaat nu proberen een deel van de straf voorlopig op te schorten. 

8 reacties

 • Daan Tuit

  2 maanden geleden
  Deze kerel verdient een ruime scahdevergoeding, 9 maanden x 100 EU per dag en 100 eu per nacht. Fiks bedragje gaat ie krijgen
 • Ruud Andriessen

  2 maanden geleden
  Hoe is er vastgesteld dat ze zichzelf dreigberichten verstuurde? Met spoofing kan er echt heel veel. Niet dat het ook mag, maar wraak nemen helpt haar niet. De stalker krijgt de aandacht die hij wilde nu toch.
 • A.M. Berben

  2 maanden geleden
  @ Marleen Verstraten: Aan die denkwijze is niets idioots, om de simpele reden dat wat zij na de veroordeling deed niet is meegenomen in de veroordeling die immers eerder tot stand was gekomen. U kunt niet zaken van vandaag alsnog achteraf meenemen in iets wat u vorige week heeft besloten tenzij u dat besluit opnieuw gaat nemen. Een veroordeling door een rechter is gebaseerd op een hoeveelheid bewijs en daar bestaan allemaal regels omtrent.
 • Marleen Verstraeten

  2 maanden geleden
  dat zij dat naá de veroordeling deed zegt nog lang niet dat de veroordeling onterecht was... wat een idiote denkwijze is dat.
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Ook slap van de rechtbank dat ze hem verder aan zijn lot overlaten en dat hij zelf om herziening moet vragen. Raar systeem.

Nijmegen e.o.