Beelden van de sauna.
Volledig scherm
Beelden van de sauna. © AD

Man (40) uit Drachten vervolgd voor verspreiden naaktbeelden ‘gluursauna’ Nederasselt

NEDERASSELT - Een 40-jarige man uit Drachten wordt vervolgd voor het verspreiden van naaktbeelden gemaakt bij sauna Beauty en Oase in Nederasselt. De man wordt ervan verdacht beelden van naakte handbalsters in een sauna te hebben geüpload op een pornografische website

17 reacties

 • Van den Berg

  2 jaar geleden
  Die beelden zijn nooit zonder hulp van binnen uit op het internet terecht gekomen.
 • Mikey

  2 jaar geleden
  De term ' gluursauna' is erg suggestief. Er hingen daar royale borden die duidelijk maakten dat er in de kleedruimte cameratoezicht was. Dus gluren werd daar niet gedaan.Maar ja, achter je toetsenbord iemand veroordelen is makkelijk, zeker als je de feiten niet kent.In Nederland hebben we daar rechters voor. En als je het daar niet mee eens bent moet je de volgende keer anders gaan stemmen.
 • CCC

  2 jaar geleden
  De zaak tegen de eigenaren wordt geseponeerd. Dit is dus jurisprudentie dat men zelf niet meer verantwoordelijk is voor de juiste beveiliging van camera's en netwerken. Vreemd...
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Precies, en dat zal hier ook niet anders zijn geweest. En vergeet ook niet de fabrieksingestelde gebruikersnamen, vooral als die Admin is.
 • Oortjes

  2 jaar geleden
  Prima dat deze affaire het bedrijf geen goed gedaan heeft! Schijnbaar is het niet strafbaar, maar fatsoenlijk is het andere uiterste. Ik kom er nooit meer.

Nijmegen e.o.