Volledig scherm
Malden heeft sinds vandaag een McCafé. © PR

McCafé open in McDonald's Malden

MALDEN - McDonald's in Malden heeft sinds vrijdag een McCafé, een koffiebalie waar verschillende koffie- en theesoorten en gebakjes te krijgen zijn. 

De medewerkers achter de balie zijn opgeleid om speciale koffiesoorten te bereiden, ook krijgen ze de mogelijkeid een cursus volgen bij een Barista-opleiding. 

Het concept is inmiddels bij zo'n veertig andere vestigingen van McDonald's van start gegaan. In totaal heeft McDonald's 245 restaurants in Nederland. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    GROESBEEK – Het is altijd een beetje een sport: om tijdens een carnavalsbijeenkomst iets van een collega-carnavalsvereniging te bietsen dat dan later in ruil voor een kratje bier teruggebracht wordt. Zo verdwenen bijvoorbeeld tijdens het prinsenbal in Groesbeek twee steken van de leden van de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Feestneus. Die zijn weer terug: het kratje bier is van eigenaar verwisseld.

Nijmegen e.o.