Op de voetbalvelden en de betoncentrale langs hetMaas-Waalkanaal in Malden komen 735 woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de voetbalvelden en de betoncentrale langs hetMaas-Waalkanaal in Malden komen 735 woningen. © Paul Rapp

Miljoenenimpuls voor nóg meer huizen in Maldense kanaalzone op plek van sportpark en betonbedrijf

MALDEN - Op de plek van voetbalclub Juliana ’31 en betonbedrijf Morssinkhof in Malden komen nóg meer woningen te staan dan tot nu toe bekend was. Over drie jaar al start de bouw van alles bij elkaar wel 735 woningen voor mensen uit de hele regio. Den Haag maakt geld vrij voor het project.

3 reacties

 • hugo van rijn

  5 maanden geleden
  De heer was zegt dat door hoogbouw de omgeving aantrekkelijker word, waar is dit op gebaseerd? En het zou ook groener worden hoe gaat hij dit realiseren? De wijk(jachthuis) heeft al het minste groen van de gemeente en dat word echt niet meer door dit plan.
 • Hans Jansen

  5 maanden geleden
  Wordt er hier dan gebouwd voor de woningzoekenden uit de gemeente Heumen, of mogen mensen uit anderen gemeenten hier ook op inschrijven? En die sociale woningen, gaan die rechtstreeks naar de statushouders of komen de Nederlanders hier ook voor in aanmerking. En dan de ontsluiting. Je kan alleen maar de Broekkant op. Laat die nou net zijn aangepast om het verkeer te ontmoedigen. En wat vind Liander over de electra aansluitingen. Past dat wel op het bestaande net daar.
 • Frank de Jager

  5 maanden geleden
  Top locatie ! Zal wel mooi worden. Als ze slim zijn dan maken ze ook gelijk de omleiding naar de A73, via Broekkant (noord), Blankenbergseweg en dan via de Jachtlaan (westelijk parallel naast de A73). En dan aansluiten op de A73 aan de bestaande aansluiting via de andere kant aan de Jan J. Ludenlaan. Lijkt me relatief goedkoop te realiseren. En scheelt al het verkeer door de Dorpskern van Malden. En kan het betonbedrijf niet naar de overkant van het kanaal ?

Nijmegen e.o.