Volledig scherm
© Theo Peeters

Ouderen in Malden en Molenhoek krijgen tompouces, paaseitjes en -hazen

MALDEN/MOLENHOEK - Oudere inwoners van Malden en Molenhoek kregen gisteren op heel verschillende manieren een hart onder de riem gestoken in deze voor hen lastige tijd, waarin het vooral binnen zitten is.

In Molenhoek maakte Henriëtte van Ruitenbeek op de kop af 196 paashaasjes van oude sokken. Vrijwilligers brachten die rond bij de ouderen in het dorp. Op de foto drie van die vrijwilligers: Renske Piersma, Rosa Bagchus en Maaike Piersma (v.l.n.r.) die dinsdag op stap gingen. 

Bij verzorgingshuis Malderburch in Malden zijn voor alle bewoners tompouzen en paaseitjes gebracht door Winkelcentrum Malden. Tompouzen enpaaseitje worden naar binnengebracht door v.l.n.r Manager van Malderburch Peter Strikkeling, Marc van Workum, Sandra van Elk en Ineke Oude Boerrigter.
Volledig scherm
Bij verzorgingshuis Malderburch in Malden zijn voor alle bewoners tompouzen en paaseitjes gebracht door Winkelcentrum Malden. Tompouzen enpaaseitje worden naar binnengebracht door v.l.n.r Manager van Malderburch Peter Strikkeling, Marc van Workum, Sandra van Elk en Ineke Oude Boerrigter. © Theo Peeters

In Malden brachten Peter Strikkeling(manager Malderburch) en Marc van Workum, Sandra van Elk en Ineke Oude Boerrigter namens de ondernemers van het winkelcentrum in Malden een paar honderd tompouces en paaseieren verzorgingshuis Malderburch binnen. Het geld dat de ondernemers jaarlijks normaal gesproken gebruiken om tijdens de paasdagen allerlei activiteiten te organiseren, gebruikten zij nu voor een presentje aan de Malderburch-bewoners.

Nijmegen e.o.