Oma Derks opent samen met de kleinzoon Valentijn de nieuwe supermarkt in Overasselt.
Volledig scherm
PREMIUM
Oma Derks opent samen met de kleinzoon Valentijn de nieuwe supermarkt in Overasselt. © Theo Peeters

Overasseltse supermarkt Plus Derks geopend en mikt op hele regio

OVERASSELT - Oma Marie Derks (82) en kleinzoon Valentijn (10) kregen woensdagochtend de eer de fonkelnieuwe Plus-supermarkt van Theo en Arnold Derks in Overasselt te openen. Een joekel van een supermarkt, bedoeld voor meer mensen dan die uit Overasselt alleen.  

3 reacties

 • Marc van Workum

  1 jaar geleden
  Tja... Hayco das een goeie. Beetje raar dat PLUS ondernemers elkaar het kaas van het brood eten.. En alleen van Malden naar Overasselt rijden voor de Plus zie ik ook niet zitten. Malden heeft toch veel meer dan alleen de Plus? Raar verhaal dit.
 • Hayco van Dreumel

  1 jaar geleden
  Waarom zouden mensen uit Malden naar Overasselt gaan naar de Plus, terwijl er in Malden ook 1 zit.
 • Peter Galen

  1 jaar geleden
  Prachtige winkel en veel merkartikelen dat is andere koek als de aldi waar bijna geen merkartikelen te koop zijn en het is een rommel winkel.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”