Theo Peeters
Volledig scherm
PREMIUM
© Theo Peeters

Overlast op Rijksweg Malden: ‘Tijd voor actie nadert’

MALDEN  - De raadsleden gaan er nog voor rond de tafel zitten, maar de uitkomst lijkt nu al duidelijk: als de provincie doof blijft voor de overlast van de Rijksweg door Malden, dan volgen er acties. Of zoals fractievoorzitter Leo Jansen van DGH het verwoordt: ,,We moeten misschien maar eens burgerlijk ongehoorzaam worden.”

20 reacties

 • Hayco

  3 jaar geleden
  Ik ben een geboren en getogen Maldenaar en ik weet niet beter dat die rijksweg er altijd al was en door Malden loopt. Van mij hoeft die rijksweg helemaal niet weg, prachtig vooral ook tijdens de intocht vierdaagse.Het probleem is juist dat Nijmegen geen gedegen rondweg heeft aansluitend op de A73. De A73 is nu eenmaal geen rondweg, het gaat langs Nijmegen, niet eromheen.
 • Dion

  3 jaar geleden
  De weg blokkeren deden ze ook in Friesland om de anti zwarte piet club buiten te houden...die zijn allemaal veroordeeld dus ik neem aan dat hetzelfde gebeurt indien men in Malden de weg blokkeert.
 • flabus

  3 jaar geleden
  Deze weg valt onder beheer van de provincie, Nijmegen heeft hier niets over te zeggen!
 • Lowie

  3 jaar geleden
  Dus alle duimpjes omlaag bijven liever in de file rijden. 
 • Lowie

  3 jaar geleden
   @KNijmegenaar Dus de Maldenaren zelf moeten ruimte maken voor de overige forensen die ook de auto niet uit te slaan zijn. Waarom nemen zij de trein niet in Molenhoek? Of de bus. Dan kan de bus misschien een keer doorrijden in de spits. Zelf fiets ik overigens altijd. Zouden meer mensen moeten doen. Maar je dwaalt af van het onderwerp. 

Nijmegen e.o.