In Overasselt is begonnen met de bouw van de nieuwe Plus-supermarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
In Overasselt is begonnen met de bouw van de nieuwe Plus-supermarkt. © DG

Paul woont net een jaar in ‘alle rust’, nu vreest hij grote drukte in zijn straat door een nieuwe supermarkt

DEN HAAG/OVERASSELT - Een bewoner van de Schoonenburgseweg in Overasselt legt zich er niet bij neer dat de gemeente Heumen het bevoorradingsverkeer van de nieuwe Plus-supermarkt door zijn straat wil sturen. Deze week stapte Paul van Zeeland naar de Raad van State om het gewijzigde bestemmingsplan ‘Overasselt Werklandschap’ aan te vechten.

7 reacties

 • Piet Sanders

  1 maand geleden
  Wat een gedoe .....zo de uitrit is wel het veiligste aan de Kasteelsestraat is het in een bocht in de weg dus zeker niet veilig ..van tevoren ff met de gem of verkoper praten ??
 • J Klaassen

  1 maand geleden
  Beetje kort zichtig denken van de koper. De panden waren al veel langer gepland, vóór hij het huis kocht. De verkeersdrukte is dus ver gezocht. De aanloop route voor vracht verkeer verleggen kan een punt zijn.
 • Ans De poes

  1 maand geleden
  WAt een drama had hij kunnen weten als hij het bestemmingsplan had bekeken.Moet niet klagen kan lopend van de supermarkt gebruik maken .Elk voordeel heeft een nadeel
 • Byron Hendriks

  1 maand geleden
  Jan Willem, iedereen doet boodschappen. Die moeten naar de supermarkt. Dat zorgt voor vervoer. Of doet Paul geen boodschappen?
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Byron Je koopt een huis, maar daar is dat verkeer dan nog niet gepland. Dus denk je redelijk rustig te wonen Enig idee hoeveel herrie die wagens maken? op welke tijden? Ik begrijp die man wel hoor Ik woonde ooit aan zo'n route Dat wens je niemand toe.
 1. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

 2. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

Nijmegen e.o.