Pinautomaat opgeblazen in Malden, ook schade aan huizen

videoMALDEN - Bij een plofkraak op een pinautomaat van ABN-AMRO op de Promenade in Malden is in de nacht van vrijdag op zaterdag een pinautomaat uit de muur geblazen bij een plofkraak.

6 reacties

 • Politiekincorrect

  4 jaar geleden
  nee, allang niet meer, ook explosieven worden tegenwoordig ingezet.
 • Politiekincorrect

  4 jaar geleden
  Wat word ik soms moe. De ontploffing was vlak voor 5 uur! Wie verzint de tijd van 5.30 uur? We hebben nu meer dan 25 jaar geldautomaten en telkens loont het om deze op te blazen, waarom? Omdat er geen enkele slimmerik op het idee komt om bij een explosie alle biljetten met inkt te besproeien. Plofkraak loont nog steeds, dankzij banken en politie! Oh ja, als je pas na 5.30 uur de afritten van de A73 afzet ben je een 1/2 uur te laat. Waar was de helikopter om 5.00 uur? Ach laat ook maar...
 • Vrijdenker

  4 jaar geleden
  Plofkraken worden bijna altijd met gas uitgevoerd, dus is het nou zo moeilijk een gasdetectiesysteem aan een afzuiginstallatie en een alarm te koppelen?
 • Ruud Andriessen

  4 jaar geleden
  Wat ik van een klapgetuige meekreeg was dat de politie 20 minuten later ter plaatse aan kwam zetten. Nota bene is het hetzelfde gebouw waar er vroeger het politiebureau in zat. En dan er is een filmpje waarop te zien is dat er wat geld op de grond lag. dus kan aangenomen worden dat ze een buit hebben.   .  
 • Leetje

  4 jaar geleden
  alle pinautomaten voorzien van inktpatronen

Nijmegen e.o.