Plotseling weer mensen opvangen op Heumensoord, dat is improviseren. Zeker nu de tenten op zijn

NIJMEGEN - De opvanglocatie voor geëvacueerde Afghanen op Heumensoord moet zondag klaar zijn, en comfortabeler dan het vluchtelingenkamp uit 2015. Veel lijkt er niet te eisen: door corona raken de tenten op.

6 reacties

 • Ans De poes

  5 maanden geleden
  Benno Wijskamp ergens op vakantie gaan is geld binnen brengen .Nu deze mensen kosten de gemeenschap alleen maar bakken met geld en blijven geld kosten dat is het verschil
 • J. Zomers

  5 maanden geleden
  @Benno Wijskamp... je begrijpt niet wat ik bedoel. We geven geld voor zorg en opvang in de eigen regio - wat is daar mis mee? Voor de prijs waar we hier 1.000 personen opvang, zorg en later een woning geven... kunnen we daar 10.000 mensen helpen.
 • M van Raaij

  5 maanden geleden
  Tenten op? Laatst nog een firma die aan het klagen was dat ze door stilleggen van festivals geen tent konden verhuren. Ze doen alleen grote projecten dus hier ligt een mooie kans deze ondernemer te steunen. Ga daar maar een te rade. Tenten genoeg dus.
 • ben Wildkamp

  5 maanden geleden
  J. Zomers Oo u bent er dus zo iemand die het gewoon graag afscheept naar andere buurtlanden dit is Nederland gewoon verplicht te doen. als u op vakantie gaat moeten ze u gewoon in het desbetreffende land het toegang verwijderen.
 • J. Zomers

  5 maanden geleden
  Het is een chaotisch beleid... je weet voor 90% dat deze mensen niet meer teruggaan. Wij moeten dadelijk ook zorgen voor een woning - terwijl de woningnood hier schrikbarend is. Opvang en zorg in een naburig land of daar in de regio is beter en goedkoper.

Nijmegen e.o.