Volledig scherm
Een scooterrijder ging maandagmiddag onderuit op de Boterdijk in Malden. © GinoPress B.V.

Scooterrijder gaat onderuit en glijdt tegen taxibusje

MALDEN - Een scooterrijder is maandagmiddag op de Boterdijk in Malden tegen een taxibusje gegleden. De bestuurder ging onderuit op het gladde wegdek en kon daardoor de taxi niet meer ontwijken.

Nadat de chauffeur van het busje eerste hulp had verleend is de scooterrijder nagekeken in de ambulance. Hij hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De twee kinderen die in het taxibusje zaten kregen ander vervoer aangeboden. Zij kwamen met de schrik vrij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    GROESBEEK – Het is altijd een beetje een sport: om tijdens een carnavalsbijeenkomst iets van een collega-carnavalsvereniging te bietsen dat dan later in ruil voor een kratje bier teruggebracht wordt. Zo verdwenen bijvoorbeeld tijdens het prinsenbal in Groesbeek twee steken van de leden van de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Feestneus. Die zijn weer terug: het kratje bier is van eigenaar verwisseld.

Nijmegen e.o.